Menu
Wat is leve het onderwijs?

Bijeenkomst 3 november 2020

01 oktober 2020
Categorie:

Leve het Onderwijs! gaat online! Op dinsdagmiddag 3 november is er een online bijeenkomst voor ondertekenaars van het Leve het Onderwijs! manifest. We benutten alle kansen om op deze manier samen te komen; passend bij Leve het Onderwijs! en ons manifest. Deze middag heeft twee aandachtspunten; hoe werkt het manifest door binnen jouw organisatie en wat is er op dit moment nodig binnen het onderwijs, waar we ons samen sterk voor gaan maken?
We nodigen ondertekenaars uit om een directeur en een beleidsmedewerker te vragen om samen met hen deel te nemen, zodat we kunnen onderzoeken wat zij merken van de Leve het Onderwijs!-manier van besturen. Meer informatie volgt snel! 

 

Voeg een reactie toe

Toegestaande tags: <b><i><br>Voeg een nieuwe reactie toe:Reacties (0)


Wat is leve het Onderwijs?

Leve het Onderwijs! is een beweging van schoolbestuurders die geloven in een nieuwe manier van besturen. Van moeten naar mogen. Van controleren naar vertrouwen. Van ‘wat kan niet’ naar ‘wat kan wel’. Een beweging van bestuurders die bewegen van ‘doen zoals wij het altijd deden ’naar ‘werken vanuit de bedoeling’.

We delen kennis en expertise, doen (wetenschappelijk) onderzoek naar de nieuwe manier van besturen, dragen onze ervaringen uit en laten ons geluid horen bij beleidsmakers. Leve het onderwijs! is een beweging van verschilmakers in het onderwijs, die samen zorgen dat leerlingen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Doe je ook mee? Leve het onderwijs!