Menu

Online regiobijeenkomst voor bestuurders (04-03-2021)

Juist in deze tijd is het belangrijk om zo nu en dan samen te reflecteren en stil te staan bij de bedoeling van ons onderwijs. Waar zijn we van en waar doen we het voor? In deze roerige tijd willen we graag in dialoog zijn met elkaar en verbinding houden.

Daarom organiseren wij op donderdag 4 maart tussen 15:00 en 17:00 een regiobijeenkomst voor bestuurders om elkaar weer even (digitaal) in de ogen te kijken. Het programma van deze middag is het kort:

  • Opening en bijpraten over de bewegingen in de afgelopen maanden.
  • Dialoog over manifest ‘Stop nu het verplichten van toetsen’.
  • Dialoog over commitment en doorontwikkeling Leve het Onderwijs.
  • Vooruitblik en plenaire afsluiting

Heb je ons manifest ondertekend en wil je hierbij aanwezig zijn? Klik dan hier om je aan te melden.

Meer informatie over het Leve het Onderwijs Manifest vind je hier.

Blijf op de hoogte van het initiatief ‘leve het onderwijs’

Wij zullen één keer per kwartaal een nieuwsbrief versturen

Wat is leve het Onderwijs?

Leve het Onderwijs! is een beweging van schoolbestuurders die geloven in een nieuwe manier van besturen. Van moeten naar mogen. Van controleren naar vertrouwen. Van ‘wat kan niet’ naar ‘wat kan wel’. Een beweging van bestuurders die bewegen van ‘doen zoals wij het altijd deden ’naar ‘werken vanuit de bedoeling’.

We delen kennis en expertise, doen (wetenschappelijk) onderzoek naar de nieuwe manier van besturen, dragen onze ervaringen uit en laten ons geluid horen bij beleidsmakers. Leve het onderwijs! is een beweging van verschilmakers in het onderwijs, die samen zorgen dat leerlingen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Doe je ook mee? Leve het onderwijs!