Menu

Leve het onderwijs!

17 juli 2018
Categorie: Lerarentekort

Op de site Lerarentekortisnu.nl is te zien hoeveel vacatures er na de zomervakantie nog open staan. En dat zijn er best heel wat! In alle regio’s zijn er klassen die na de vakantie geen leraar hebben. Belangrijk dus om te laten zien hoe mooi het onderwijs in Nederland is en hoe goed scholen en onderwijsprofessionals het doen. Leraar zijn is een vak. Een leuk vak!

Gerelateerde artikelen binnen Lerarentekort

Blijf op de hoogte van het initiatief ‘leve het onderwijs’

Wij zullen één keer per kwartaal een nieuwsbrief versturen

Wat is leve het Onderwijs?

Leve het Onderwijs! is een beweging van schoolbestuurders die geloven in een nieuwe manier van besturen. Van moeten naar mogen. Van controleren naar vertrouwen. Van ‘wat kan niet’ naar ‘wat kan wel’. Een beweging van bestuurders die bewegen van ‘doen zoals wij het altijd deden ’naar ‘werken vanuit de bedoeling’.

We delen kennis en expertise, doen (wetenschappelijk) onderzoek naar de nieuwe manier van besturen, dragen onze ervaringen uit en laten ons geluid horen bij beleidsmakers. Leve het onderwijs! is een beweging van verschilmakers in het onderwijs, die samen zorgen dat leerlingen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Doe je ook mee? Leve het onderwijs!