Menu
Wat is leve het onderwijs?

Leve het onderwijs!

17 juli 2018
Categorie: lerarentekort

Deze week is de site van Lerarentekort is nu! nieuw leven ingeblazen. Op de site wordt aandacht gevraagd voor het actuele lerarentekort na de zomervakantie. Reden te meer om te laten zien hoe leuk het onderwijs is!

Op de site Lerarentekortisnu.nl is te zien hoeveel vacatures er na de zomervakantie nog open staan. En dat zijn er best heel wat! In alle regio's zijn er klassen die na de vakantie geen leraar hebben. Belangrijk dus om te laten zien hoe mooi het onderwijs in Nederland is en hoe goed scholen en onderwijsprofessionals het doen. Leraar zijn is een vak. Een leuk vak!

 

Voeg een reactie toe

Toegestaande tags: <b><i><br>Voeg een nieuwe reactie toe:Reacties (0)


Gerelateerde artikelen binnen lerarentekort

Kamerbrief extra actie tegen het lerarentekort

Lees verder

Leve het onderwijs!

Lees verder

Wat is leve het onderwijs?

Leve het onderwijs is een initiatief ván schoolbesturen, vóór schoolbesturen, leraren en iedereen die het onderwijs liefheeft. Het is tijd dat bestuurders meer van zich laten horen. Om te laten zien hoe mooi het onderwijs in Nederland is en hoe goed de scholen en onderwijsprofessionals het doen!

Leve het onderwijs neemt de onderwijsprofessional serieus. Omdat wij in hen geloven. Soms vinden we ook dat dingen anders kunnen of moeten. Wetten, regels of ideeën van de overheid bijvoorbeeld, belemmeren ons soms om goed onderwijs te realiseren. Deze thema’s pakken we op en pakken we aan. Zodat we samen het onderwijs kunnen blijven vieren. Doe je ook mee? Leve het onderwijs!