Menu

Contact

Leve het Onderwijs! is een beweging van schoolbestuurders die geloven in een nieuwe manier van besturen. Van moeten naar mogen. Van controleren naar vertrouwen. Van ‘wat kan niet’ naar ‘wat kan wel’. We delen kennis en expertise, doen (wetenschappelijk) onderzoek naar de nieuwe manier van besturen, dragen onze ervaringen uit en laten ons geluid horen bij beleidsmakers. Leve het Onderwijs! is een beweging van verschilmakers in het onderwijs, die samen zorgen dat leerlingen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Doe je mee?

Wil je meer weten? Of wil je eens samen met een collega uit de kerngroep verkennen wat het manifest voor jouw organisatie kan betekenen? Je kunt contact opnemen via:

communicatie@levehetonderwijs.nl

De kerngroep van Leve het Onderwijs! bestaat uit bestuurders en ondersteuners die samen de beweging gaande houden.

Helma van der Hoorn, Edith van Montfort, Sytske Feenstra, Hans Fuchs, Marcel Poppink, Jeroen Spanbroek.

Martijn van Tilburg, Gert Jan Egberink, Igor Verettas, Elly Spanjaard, Tanja van den Broek, Manon Cremers. 

Blijf op de hoogte van het initiatief ‘leve het onderwijs’

Wij zullen één keer per kwartaal een nieuwsbrief versturen

Wat is leve het Onderwijs?

Leve het Onderwijs! is een beweging van schoolbestuurders die geloven in een nieuwe manier van besturen. Van moeten naar mogen. Van controleren naar vertrouwen. Van ‘wat kan niet’ naar ‘wat kan wel’. Een beweging van bestuurders die bewegen van ‘doen zoals wij het altijd deden ’naar ‘werken vanuit de bedoeling’.

We delen kennis en expertise, doen (wetenschappelijk) onderzoek naar de nieuwe manier van besturen, dragen onze ervaringen uit en laten ons geluid horen bij beleidsmakers. Leve het onderwijs! is een beweging van verschilmakers in het onderwijs, die samen zorgen dat leerlingen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Doe je ook mee? Leve het onderwijs!