Menu

Meld je nu aan voor de Leve het Onderwijs! bijeenkomst op 19 mei!

20 april 2021
Categorie: Bijeenkomsten

Er zijn de afgelopen periode veel plannen en zienswijzen over het onderwijs uitgestort. Waarop weer veel reacties volgden. Hoe blijven we te midden van al deze goede bedoelingen of kant & klare ‘oplossingen’ trouw aan onszelf? Op 19 mei hebben we een mooi programma rondom het zesde uitgangspunt van het manifest: dialoog. Vanuit onze digitale studio openen we de dialoog met elkaar en onze gasten:

  • Marlies Honingh – hoofddocent Bestuurskunde, Radboud Universiteit
  • Karin Heij – zelfstandig toetsexpert, Parrhesia Onderwijsadvies
  • Eddie Denessen – bijzonder hoogleraar Sociaal culturele achtergronden en differentiatie in het onderwijs, Universiteit Leiden en Universitair Hoofddocent Onderwijswetenschappen, Radboud Universiteit

Meld je snel aan want hier wil je bij zijn! Inspirerende online middag op 19 mei. Volop wijsheid van én dialoog met Marlies Honingh, Karen Heij en Eddie Denessen.

Voor wie: voor alle geïnteresseerden: open inschrijving
Wanneer
: woensdag 19 mei 2021
Tijd
: 14:00 – 17:00 uur
Waar
: online
Kosten
: € 75,- / Gratis voor ondertekenaars Leve het Onderwijs! manifest, die een jaarbijdrage betalen

Aanmelden bijeenkomst 19 mei

Blijf op de hoogte van het initiatief ‘leve het onderwijs’

Wij zullen één keer per kwartaal een nieuwsbrief versturen

Wat is leve het Onderwijs?

Leve het Onderwijs! is een beweging van schoolbestuurders die geloven in een nieuwe manier van besturen. Van moeten naar mogen. Van controleren naar vertrouwen. Van ‘wat kan niet’ naar ‘wat kan wel’. Een beweging van bestuurders die bewegen van ‘doen zoals wij het altijd deden ’naar ‘werken vanuit de bedoeling’.

We delen kennis en expertise, doen (wetenschappelijk) onderzoek naar de nieuwe manier van besturen, dragen onze ervaringen uit en laten ons geluid horen bij beleidsmakers. Leve het onderwijs! is een beweging van verschilmakers in het onderwijs, die samen zorgen dat leerlingen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Doe je ook mee? Leve het onderwijs!