Menu

Aftermovie Bijeenkomst Dialoog

4 juli 2021
Categorie: Bijeenkomsten

Alweer een aantal weken geleden, op woensdag 19 mei vond de digitale bijeenkomst met het onderwerp Dialoog plaats. Samen met onze gasten Karen Heij, Eddie Denessen en Marlies Honingh gingen wij deze middag de dialoog aan. Over inclusiever onderwijs, de discussie rondom toetsen, kansgelijkheid, solidariteit, differentiëren, de competitieve toetscultuur en nog veel meer!

Voor wie de inspirerende digitale bijeenkomst heeft gemist of nogmaals de dialoog wilt beleven, zie hier de aftermovie.

Klik hier voor de aftermovie

Blijf op de hoogte van het initiatief ‘leve het onderwijs’

Wij zullen één keer per kwartaal een nieuwsbrief versturen

Wat is leve het Onderwijs?

Leve het Onderwijs! is een beweging van schoolbestuurders die geloven in een nieuwe manier van besturen. Van moeten naar mogen. Van controleren naar vertrouwen. Van ‘wat kan niet’ naar ‘wat kan wel’. Een beweging van bestuurders die bewegen van ‘doen zoals wij het altijd deden ’naar ‘werken vanuit de bedoeling’.

We delen kennis en expertise, doen (wetenschappelijk) onderzoek naar de nieuwe manier van besturen, dragen onze ervaringen uit en laten ons geluid horen bij beleidsmakers. Leve het onderwijs! is een beweging van verschilmakers in het onderwijs, die samen zorgen dat leerlingen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Doe je ook mee? Leve het onderwijs!