Menu

Landelijke bijeenkomst 11 november

17 september 2021
Categorie: Bijeenkomsten

Het is weer tijd om elkaar echt te ontmoeten en samen een volgende stap te maken rondom Leve het Onderwijs. Na de laatste digitale bijeenkomst, die in het teken stond van ‘Dialoog’, gaan we dit keer focussen op het manifest onderdeel ‘Eigen ontwikkeling’. Een middag over samen leren, persoonlijke groei en een link met onderzoek en wetenschap. Naast mooie sprekers en het delen van inzichten, bouwen we samen een Academische werkplaats voor verbinding tussen theorie en praktijk. En er is een feestje te vieren: de doorontwikkeling van Leve het Onderwijs! We vertellen je graag meer op 11 november. 

Datum: donderdag 11 november
Tijd: 14:00 – 20:00 uur
Locatie: Bar Beton, Phythagoraslaan 101, 3584 BB Utrecht

Klik hier voor de officiële uitnodiging

Bestuurders die het Manifest met de 6 waarden van Leve het Onderwijs! hebben ondertekend en vanaf 11 november de beweging steunen d.m.v. een jaarlijkse donatie, mogen voor het breder trekken van het gedachtengoed een aantal collega’s uit het eigen bestuur meenemen. Denk hierbij aan directeuren en onderwijsprofessionals. Wil je je alsnog aansluiten en ondertekenen? Mail even naar info@levehetonderwijs.nl. Ben je niet aangesloten en wil je alleen 11 november participeren, dan zijn de kosten voor dit evenement € 250,00 pp.

Blijf op de hoogte van het initiatief ‘leve het onderwijs’

Wij zullen één keer per kwartaal een nieuwsbrief versturen

Wat is leve het Onderwijs?

Leve het Onderwijs! is een beweging van schoolbestuurders die geloven in een nieuwe manier van besturen. Van moeten naar mogen. Van controleren naar vertrouwen. Van ‘wat kan niet’ naar ‘wat kan wel’. Een beweging van bestuurders die bewegen van ‘doen zoals wij het altijd deden ’naar ‘werken vanuit de bedoeling’.

We delen kennis en expertise, doen (wetenschappelijk) onderzoek naar de nieuwe manier van besturen, dragen onze ervaringen uit en laten ons geluid horen bij beleidsmakers. Leve het onderwijs! is een beweging van verschilmakers in het onderwijs, die samen zorgen dat leerlingen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Doe je ook mee? Leve het onderwijs!