Menu

Nieuwsbrief 6 Leve het Onderwijs!

17 december 2021
Categorie: Nieuwsbrief

Hierbij de zesde nieuwsbrief van Leve het Onderwijs! In deze tijden is het fijn als je richting vindt in je bedoelingen. Want die veranderen niet door corona. Bedoelingen zijn altijd positief, stimulerend, geven energie. Daarin vinden we elkaar binnen de beweging Leve het onderwijs. Een ‘academische werkplaats’ is een nieuw initiatief waarin we ons verbinden met wetenschappers. In deze nieuwsbrief vertellen we over de stap die we gezet hebben om onze beweging beter te borgen en nodigen we je uit om aan te sluiten bij onze beweging door ambassadeur te worden.
Stichting ‘Leve het Onderwijs!’

Lees de hele nieuwsbrief via: https://mailchi.mp/929fd377a958/nieuwsbrief-6-leve-het-onderwijs

Blijf op de hoogte van het initiatief ‘leve het onderwijs’

Wij zullen één keer per kwartaal een nieuwsbrief versturen

Wat is leve het Onderwijs?

Leve het Onderwijs! is een beweging van schoolbestuurders die geloven in een nieuwe manier van besturen. Van moeten naar mogen. Van controleren naar vertrouwen. Van ‘wat kan niet’ naar ‘wat kan wel’. Een beweging van bestuurders die bewegen van ‘doen zoals wij het altijd deden ’naar ‘werken vanuit de bedoeling’.

We delen kennis en expertise, doen (wetenschappelijk) onderzoek naar de nieuwe manier van besturen, dragen onze ervaringen uit en laten ons geluid horen bij beleidsmakers. Leve het onderwijs! is een beweging van verschilmakers in het onderwijs, die samen zorgen dat leerlingen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Doe je ook mee? Leve het onderwijs!