Menu

Nieuwsbrief december 2023

8 januari 2024
Categorie: Nieuwsbrief

Nieuwsbrief december 2023

Welkom bij de decembereditie van de nieuwsbrief van Leve Het Onderwijs! Terwijl de voorbereidingen voor de kerstdagen in volle gang zijn, blikken wij graag met jullie terug en vooruit.

In een tijd waarin veel te doen is over het onderwijs, dragen wij vanuit onze visie die gebaseerd is op vertrouwen, graag bij aan deze belangrijke dialoog. De afgelopen jaren hebben de deelnemende besturen van Leve het Onderwijs! hard gewerkt aan een solide basis en herkenbaarheid van onze beweging.

Deze nieuwsbrief staat bol van de laatste nieuwsberichten en aandachtsgebieden die ons allen aangaan. We willen je uitnodigen om samen stil te staan bij actuele ontwikkelingen en onze gezamenlijke toewijding aan het onderwijs vieren.

We zijn blij dat we de kerngroep hebben kunnen uitbreiden met Yvonne de HaasKees Hoogvorst MSc MEd en Jan-Mattijs Heinemeijer, om zo ook o.a. de verbinding PO – VO te versterken. In de nieuwsbrief stellen wij hen graag voor!

Veel leesplezier, een inspirerende kerstvakantie toegewenst en we zien jullie graag terug in 2024!

Lees de nieuwsbrief hier.

 

 

Blijf op de hoogte van het initiatief ‘leve het onderwijs’

Wij zullen één keer per kwartaal een nieuwsbrief versturen

Wat is leve het Onderwijs?

Leve het Onderwijs! is een beweging van schoolbestuurders die geloven in een nieuwe manier van besturen. Van moeten naar mogen. Van controleren naar vertrouwen. Van ‘wat kan niet’ naar ‘wat kan wel’. Een beweging van bestuurders die bewegen van ‘doen zoals wij het altijd deden ’naar ‘werken vanuit de bedoeling’.

We delen kennis en expertise, doen (wetenschappelijk) onderzoek naar de nieuwe manier van besturen, dragen onze ervaringen uit en laten ons geluid horen bij beleidsmakers. Leve het onderwijs! is een beweging van verschilmakers in het onderwijs, die samen zorgen dat leerlingen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Doe je ook mee? Leve het onderwijs!