Menu

Save the date Landelijke bijeenkomst 17 mei 2022

10 maart 2022
Categorie: Bijeenkomsten

Leve het Onderwijs – landelijke bijeenkomst
Datum: dinsdag 17 mei 2022
Tijd: 13:30 – 20:00 uur
Locatie: Bar Beton, Utrecht
Sprekers: Ruth Maas en Marlies Honingh

Binnenkort meer informatie beschikbaar!
Zet de datum alvast in je agenda!

Blijf op de hoogte van het initiatief ‘leve het onderwijs’

Wij zullen één keer per kwartaal een nieuwsbrief versturen

Wat is leve het Onderwijs?

Leve het Onderwijs! is een beweging van schoolbestuurders die geloven in een nieuwe manier van besturen. Van moeten naar mogen. Van controleren naar vertrouwen. Van ‘wat kan niet’ naar ‘wat kan wel’. Een beweging van bestuurders die bewegen van ‘doen zoals wij het altijd deden ’naar ‘werken vanuit de bedoeling’.

We delen kennis en expertise, doen (wetenschappelijk) onderzoek naar de nieuwe manier van besturen, dragen onze ervaringen uit en laten ons geluid horen bij beleidsmakers. Leve het onderwijs! is een beweging van verschilmakers in het onderwijs, die samen zorgen dat leerlingen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Doe je ook mee? Leve het onderwijs!