Menu

Landelijke bijeenkomst 17 mei 2022

8 april 2022
Categorie: Bijeenkomsten

Met Lef leiden, hoe doe je dat?

Geloof jij ook in een nieuwe manier van leiden? Van moeten naar mogen. Van controleren naar vertrouwen. Van ‘wat kan niet’ naar ‘wat kan wel’. Kom dan op dinsdag 17 mei naar de bijeenkomst ‘Leiden met lef’ voor bestuurders, directeuren, RvT leden en andere betrokkenen.

Keynote sprekers

Ruth Maas – Zorgbestuurder en Rijnlander van het jaar 2019
dr. Marlies Honingh – Onderzoeker ‘Aard en doorwerking van sturingsrelaties’

Daarnaast gaan we tijdens themasessies in dialoog over o.a. het gesprek met de RvT, de Academische werkplaats en ’een jaar na het Toetsmanifest’.

Heb jij dillema’s die jouw dagelijks bezig houden? Lever deze dan vooraf in zodat we hierover in gesprek kunnen tijdens deze middag.

Laat je uitdagen om samen een volgende stap te zetten. En soms is daar een beetje lef voor nodig…

Datum: dinsdag 17 mei 2022
Tijd: 13:30 – 20:00 uur
Locatie: Bar Beton, Utrecht

Meld je hier aan voor de bijeenkomst op 17 mei!

Blijf op de hoogte van het initiatief ‘leve het onderwijs’

Wij zullen één keer per kwartaal een nieuwsbrief versturen

Wat is leve het Onderwijs?

Leve het Onderwijs! is een beweging van schoolbestuurders die geloven in een nieuwe manier van besturen. Van moeten naar mogen. Van controleren naar vertrouwen. Van ‘wat kan niet’ naar ‘wat kan wel’. Een beweging van bestuurders die bewegen van ‘doen zoals wij het altijd deden ’naar ‘werken vanuit de bedoeling’.

We delen kennis en expertise, doen (wetenschappelijk) onderzoek naar de nieuwe manier van besturen, dragen onze ervaringen uit en laten ons geluid horen bij beleidsmakers. Leve het onderwijs! is een beweging van verschilmakers in het onderwijs, die samen zorgen dat leerlingen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Doe je ook mee? Leve het onderwijs!