Menu
Wat is leve het onderwijs?

Kamerbrief extra actie tegen het lerarentekort

04 september 2018
Categorie: lerarentekort

In de brief van de minister van 24 augustus 2018 aan de Tweede Kamer wordt de kamer geïnformeerd over de aanpak van het lerarentekort.

Extra_actie_tegen_het_lerarentekort_ kamerbrief d.d. 24-08-2018.pdf

 

Voeg een reactie toe

Toegestaande tags: <b><i><br>Voeg een nieuwe reactie toe:Reacties (0)


Gerelateerde artikelen binnen lerarentekort

Kamerbrief extra actie tegen het lerarentekort

Lees verder

Leve het onderwijs!

Lees verder

Wat is leve het onderwijs?

Leve het onderwijs is een initiatief ván schoolbesturen, vóór schoolbesturen, leraren en iedereen die het onderwijs liefheeft. Het is tijd dat bestuurders meer van zich laten horen. Om te laten zien hoe mooi het onderwijs in Nederland is en hoe goed de scholen en onderwijsprofessionals het doen!

Leve het onderwijs neemt de onderwijsprofessional serieus. Omdat wij in hen geloven. Soms vinden we ook dat dingen anders kunnen of moeten. Wetten, regels of ideeën van de overheid bijvoorbeeld, belemmeren ons soms om goed onderwijs te realiseren. Deze thema’s pakken we op en pakken we aan. Zodat we samen het onderwijs kunnen blijven vieren. Doe je ook mee? Leve het onderwijs!