Menu

Traject 2024 Ouders als partner

28 mei 2024
Categorie: Actualiteit

In het najaar van 2024 kun je het traject ‘Ouders als partner’ volgen. Het is een ‘train de trainer’ traject om het verhaal omtrent ‘Stop het verplichten van toetsen’ op eigen wijze met ouders en teams op scholen te kunnen delen. Deze training is voor ambassadeurs in de dop: leerkrachten, intern begeleiders/kwaliteitscoördinatoren, directeuren, ondersteuners en beleidsmedewerkers van scholen die verbonden zijn aan LHO.

Niet de gestandaardiseerde toets, maar het vakmanschap van de onderwijsprofessional en de ontwikkeling van het kind centraal!

Lees hieronder wat het traject inhoudt en wat het oplevert, wat de data en locatie van de drie bijeenkomsten zijn.

Ben je geïnteresseerd? Klik hier voor meer informatie (kosten etc) of meteen aanmelden!

Blijf op de hoogte van het initiatief ‘leve het onderwijs’

Wij zullen één keer per kwartaal een nieuwsbrief versturen

Wat is leve het Onderwijs?

Leve het Onderwijs! is een beweging van schoolbestuurders die geloven in een nieuwe manier van besturen. Van moeten naar mogen. Van controleren naar vertrouwen. Van ‘wat kan niet’ naar ‘wat kan wel’. Een beweging van bestuurders die bewegen van ‘doen zoals wij het altijd deden ’naar ‘werken vanuit de bedoeling’.

We delen kennis en expertise, doen (wetenschappelijk) onderzoek naar de nieuwe manier van besturen, dragen onze ervaringen uit en laten ons geluid horen bij beleidsmakers. Leve het onderwijs! is een beweging van verschilmakers in het onderwijs, die samen zorgen dat leerlingen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Doe je ook mee? Leve het onderwijs!