Menu

Traject 2024/2025 voor kwaliteitsmedewerkers: bovenschools kwaliteit verantwoorden zonder verplicht toetsen!

28 mei 2024
Categorie: Actualiteit

In het schooljaar 2024/2025 start het traject ‘Bovenschools kwaliteit verantwoorden zonder verplicht toetsen’ voor kwaliteitsmedewerkers PO: intern begeleiders/kwaliteitscoördinatoren met bovenschoolse taken, directeuren in een werkgroep/stuurgroep kwaliteit. Het zijn 6 bijeenkomsten gedurende het jaar.

Niet de gestandaardiseerde toets, maar het vakmanschap van de onderwijsprofessional en de ontwikkeling van het kind centraal! Hoe verantwoord je dan?

Lees hieronder wat het traject inhoudt en wat het jou, je collega’s en je school oplevert en bekijk meteen de data.

Ben je geïnteresseerd? Klik hier voor meer informatie (kosten etc) of meteen aanmelden!

Blijf op de hoogte van het initiatief ‘leve het onderwijs’

Wij zullen één keer per kwartaal een nieuwsbrief versturen

Wat is leve het Onderwijs?

Leve het Onderwijs! is een beweging van schoolbestuurders die geloven in een nieuwe manier van besturen. Van moeten naar mogen. Van controleren naar vertrouwen. Van ‘wat kan niet’ naar ‘wat kan wel’. Een beweging van bestuurders die bewegen van ‘doen zoals wij het altijd deden ’naar ‘werken vanuit de bedoeling’.

We delen kennis en expertise, doen (wetenschappelijk) onderzoek naar de nieuwe manier van besturen, dragen onze ervaringen uit en laten ons geluid horen bij beleidsmakers. Leve het onderwijs! is een beweging van verschilmakers in het onderwijs, die samen zorgen dat leerlingen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Doe je ook mee? Leve het onderwijs!