Menu
Wat is leve het onderwijs?

Minister Slob stuurt brief aan schoolbesturen over het lerarenregister

06 juli 2018
Categorie: register

Minister Slob stuurde onlangs een brief aan schoolbesturen over het lerarenregister. Leve het Onderwijs stuurde een reactie.

Brief van minister Slob aan schoolbesturen 20-06-2018.pdf
Brief aan minister Slob 25-06-2018.pdf

 

Voeg een reactie toe

Toegestaande tags: <b><i><br>Voeg een nieuwe reactie toe:Reacties (0)


Wat is leve het Onderwijs?

Leve het Onderwijs! is een beweging van schoolbestuurders die geloven in een nieuwe manier van besturen. Van moeten naar mogen. Van controleren naar vertrouwen. Van ‘wat kan niet’ naar ‘wat kan wel’. Een beweging van bestuurders die bewegen van ‘doen zoals wij het altijd deden ’naar ‘werken vanuit de bedoeling’.

We delen kennis en expertise, doen (wetenschappelijk) onderzoek naar de nieuwe manier van besturen, dragen onze ervaringen uit en laten ons geluid horen bij beleidsmakers. Leve het onderwijs! is een beweging van verschilmakers in het onderwijs, die samen zorgen dat leerlingen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Doe je ook mee? Leve het onderwijs!